Evaluarea riscului la securitate fizică, obligatorie pentru firme

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila a găzduit, miercuri, 25 iunie, o prezentare susţinută de Valentin Voica, specialist cu drept de efectuare a analizelor de risc la securitate fizică înregistrat în Registrul Naţional al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică, la sediul Agenţiei Române de Dezvoltare.

Au participat 30 de reprezentanţi ai mediului de afaceri şi din instituţiile de stat din judeţul Brăila. Tema întâlnirii a reprezentat-o evaluarea riscului la securitatea fizică şi beneficiile acestui tip de evaluare.

„Timp de peste două ore, participanţilor le-au fost prezentate modalităţile de realizare a analizei de risc, care în realitate înseamnă o soluţie de management pentru orice tip de companie din sectorul privat sau cel de stat. Specialistul în acest domeniu a reuşit să explice necesitatea analizei de risc la securitate fizică, tranformând această obligaţie legală într-un beneficiu pentru managementul companiei/instituţiei”, se arată într-un comunicat de presă al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila.