Evaluarea riscului la securitatea fizica

evaluarea_risculuiLa seminarul organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila si sustinut de dl Valentin Voica, specialist cu drept de efectuare a analizelor de risc la securitate fizica înregistrat în Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizica (R.N.E.R.S.F.) au participat 30 reprezentanti ai mediului de afaceri si institutiilor de stat din judetul Braila. Evenimentul a avut loc in data de 25 iunie 2014, la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud – Est.

Tema întâlnirii a reprezentat-o evalurea riscului la securitatea fizica, mai precis care sunt beneficiile acestui tip de evaluare. Timp de peste doua ore, participantilor le-au fost prezentate modalitatile de realizare a analizei de risc, care în realitate înseamna o solutie de management pentru orice tip de companie din sectorul privat sau cel de stat.

Specialistul în acest domeniu a reusit sa explice necesitatea analizei de risc la securitate fizica, transformând această obligatie legala într-un beneficiu pentru managementul companiei/ institutiei.

No comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *